Winnaars Vechtdal Ondernemersverkiezing 2019

Toegevoegd op zaterdag 23 november 2019

De spanning was vrijdagavond te snijden tijdens het Vechtdal Ondernemers Feest. De 9 genomineerden en heel veel familie, vrienden en collega-ondernemers kwamen bij elkaar in het Alfa-college in het LOC+ in Hardenberg voor de bekendmaking van de winnaars van de titel Studentondernemer, Starter en Ondernemer van het Jaar 2019. 

Studentondernemer van het jaar 2019 zijn geworden Rene Daatselaar Baarslag, Jilmar Kleinlugtenbeld en Ezra Schoonen van Housone; betaalbare, moderne en duurzame studentenhuisvesting in containerstudio’s.
Starter van het jaar 2019 zijn geworden André Hofsink en Jasper Fransen van strategisch ontwerpbureau JA; specialisten in strategie en ontwerp.
Ondernemer van het jaar werd Renate en Marc Back van Drabo Hardenberg B.V.; machinefabriek gespecialiseerd in onder andere CNC-draaien, -frezen, honen en lassen.  

De keuze voor de winnaars is bepaald door online uitgebrachte publieksstemmen gecombineerd met het oordeel van de vakjury bestaande uit Alwin te Rietstap - wethouder gemeente Hardenberg, Leo Bongers – wethouder gemeente Ommen en de winnaars van vorig jaar Olivier Gossink - Oliviers Functionals, Stephanie Bruin - Shoes by Stef en Rien Grotenhuis - Schurter Electronics B.V.

De Vechtdal Ondernemersverkiezing is een initiatief van het Ondernemershuis voor het Vechtdal, Startershuis DOEN, Vechtdal Projecten en het Alfa-college.