‘Sociaal werkgeverschap, goed geregeld zonder gedoe’

Organisator: Ondernemershuis voor het Vechtdal
www.ondernemershuisvechtdal.nl


Kosten: Gratis
Einddatum inschrijvingen: 13 oktober 2017
Start activiteit: 13 oktober 2017 om 16:00 uur
Stop activiteit: 13 oktober 2017 om 17:00 uur

 

Organisatie: Ondernemershuis voor het Vechtdal in samenwerking met Rollepaal en het ATC-Dienstenbedrijf.

(Het ATC-Dienstenbedrijf is een samenwerking op het gebied van de werkgeversdienstverlening tussen de Bestuursdienst Ommen-Hardenberg en Larcom)

Sociaal werkgeverschap geeft voldoening

Veel ondernemers in het Vechtdal, groot en klein, staan open voor sociaal werkgeverschap. Zij nemen medewerkers in dienst met een afstand tot de arbeidsmarkt. Bijvoorbeeld een langdurig werkloze of iemand met een beperking. Soms gaat dat goed en heeft iedereen er voordeel bij. Je ziet iemand opbloeien in je bedrijf en dat is fantastisch. Dat geeft voldoening!

Regelgeving en gedoe: afknappers

Maar soms loopt het stroef, zijn er allerlei complicaties, kost het veel energie of zijn er juridische kwesties. Dat is gedoe waar je als werkgever eigenlijk niet op zit te wachten. Voor sommige werkgevers is dat een reden om de boot nog even af te houden. Kan dat niet handiger? Ja zegt Rob Spekreijse van Rollepaal.

Het kan praktischer en makkelijker

Rollepaal heeft samen met ATC-Dienstenbedrijf een praktische aanpak ontwikkeld die u als sociaal werkgever ontzorgt. Hierbij wordt samengewerkt met een gespecialiseerde payrollorganisatie (Personal Payroll) die de medewerker in dienst neemt en alle formele zaken voor u regelt. Een voordelige deal bovendien.

In 1 uur tijd weet u precies hoe het werkt

Gastheer Rob Spekreijse vertelt u kort en krachtig hoe het werkt en wat de voordelen voor u zijn in de praktijk. Daarnaast is er ruimte voor vragen, discussie en uitwisselen van ervaringen (o.l.v. John Bakker, adviseur Ondernemershuis voor het Vechtdal).

Komt u ook?

Meld u zich dan aan bij Lilian Wiggers van het Ondernemershuis: info@ondernemershuisvechtdal.nl

Meer info?

Voor vragen kunt u contact opnemen met John Bakker, adviseur van het Ondernemershuis  - 06-80090461.

 

U kunt zich niet meer aanmelden voor deze activiteit, omdat de inschrijftermijn verlopen is.