Steun de genomineerden voor Ondernemers- en Startersprijs

Toegevoegd op maandag 21 september 2015

Steun de genomineerden voor Ondernemers- en Startersprijs

De genomineerden voor de titel Starter en Ondernemer van het jaar 2015  presenteren zich op maandag 28 september aan de jury. Belangstellenden zijn welkom om hierbij aanwezig te zijn en hun favoriete starter of ondernemer te steunen.

MKB Regio Zwolle, gemeente Ommen, gemeente Hardenberg en het Ondernemersstartpunt organiseren de verkiezing Starter en Ondernemer van het jaar 2015 van de gemeente Ommen en gemeente Hardenberg. Half oktober wordt bekend welke ondernemer zich ‘Ondernemer van het jaar 2015’ mag noemen en welke startende ondernemer de titel ‘Starter van het jaar 2015’  krijgt. Onlangs heeft de jury uit alle aanmeldingen de drie genomineerden geselecteerd.

Wiechers Wonen (Ommen) Hak4t Groep (Dedemsvaart) en Dealeroccasions (Hardenberg) zijn genomineerd voor de titel Ondernemer van het jaar 2015. Mijn Waterfabriek (Hardenberg), Watertoren Lutten (Lutten) en JuDa Fashion International (Ommen) zijn genomineerd voor de titel Starter van jaar 2015 . Zij presenteren zich op maandag 28 september aan de  jury, die bestaat uit ondernemer Robert Kosse (Move4Mobile), Richard Temmink (MKB Regio Zwolle) en de burgemeesters Marc-Jan Ahne (Ommen) en Peter Snijders (Hardenberg). Tussen 18.00 en 21.00 uur proberen de genomineerden de jury ervan te overtuigen waarom zij Starter of Ondernemer van het jaar moeten worden. De presentaties vinden plaats op maandag 28 september tussen 18.00 en 21.00 uur in De Baron in Dedemsvaart. Belangstellenden zijn welkom om hierbij aanwezig te zijn en hun favoriete starter of ondernemer aan te komen moedigen.

Aanmelden voor deze bijeenkomst is noodzakelijk en kan door een mail te sturen naar aanmelden@hardenberg.nl of aanmelden@ommen.nl.

Op vrijdag 16 oktober 2015 wordt bekendgemaakt wie de winnaar is en zich Starter of Ondernemer van het jaar 2015 van de gemeente Hardenberg en de gemeente Ommen mag noemen. De winnaars zijn automatisch geplaatst voor de verkiezing Starter of Ondernemer van jaar van MKB Regio Zwolle.