Business Challenge

Toegevoegd op donderdag 22 september 2016

Voor wie

Kanshebbers ‘Ondernemer van het Jaar 2016’
Alle genomineerde Ondernemers nemen op 24 oktober deel aan de Business Challenge waarbij Studenten hen zullen helpen met hun pitch voor de jury op 18 november.

Kanshebbers ‘Starter van het Jaar 2006’
Alle genomineerde Starters nemen op 4 november deel aan de Business Challenge waarbij collega Ondernemers hen zullen helpen met hun pitch voor de jury op 18 november.

PROGRAMMA VOORPROEFJE Business Challenge

Op deze dagen krijgen de genomineerde Ondernemers en Starters de kans om hun ondernemersvraag te pitchen. Samen met studenten of collega ondernemers zal er een inspirerende middag gecreëerd worden om de pitchende ondernemer of starter van goed advies te kunnen voorzien. Dit advies zal gaan over het businessmodel en over de pitch welke gehouden moet worden tijdens de verkiezing op 18 november (Dag van de Ondernemer)

De bijeenkomst zal worden afgetrapt met een workshop over de basisprincipes van een business werkmodel. De deelnemers kunnen daarna in 5 minuten hun onderneming pitchen inclusief hun innoverende idee. Daarna kunnen de studenten of ondernemers zich inschrijven per pitchende ondernemer of starter. 

Gezamenlijk zullen de deelnemers aan de slag gaan om het business model verder vorm te geven, dit alles onder begeleiding van een specialist. Daarnaast zal de wervende presentatie in de vorm van een pitch door de deelnemers gezamenlijk worden voorbereid. Deze pitch zal op 18 november gehouden worden voor de jury. Op deze avond zal de jury beslissen wie de titel mag ontvangen van ‘Ondernemer van het jaar 2016’ én ‘Starter van het jaar 2016’!!!!

Wij zoeken (ervaren) ondernemers

Wij zijn nog op zoek naar ondernemers die op 4 november een adviserende rol op zich willen nemen voor de pitchende starters! Voelt u zich geroepen om de kanshebbers op de titel ‘Starter van het Jaar 2016’ te helpen, mail dan naar michelle@ondernemershuisvechtdal.nl