Vooraankondiging Business Voice 2016

Toegevoegd op dinsdag 26 april 2016

'You cannot expect to be able to solve a complex problem using the same manner of thinking that created the problem'
Albert Einstein

VOOR WIE

WAT

Onder leiding van een innovatiespecialist worden de deelnemers wegwijs gemaakt om van een idee een business model te maken.

WANNEER

Het Ondernemershuis gaat zowel in oktober als in november een ronde van de Business Voice organiseren.

PROGRAMMA VOORPROEFJE

De bijeenkomst zal worden afgetrapt met een workshop voor ondernemers over de basisprincipes van een business werkmodel. 
De ondernemers kunnen daarna in 5 minuten hun onderneming pitchen inclusief hun innoverende idee. Daarna kunnen de deelnemers zich inschrijven per pitchende ondernemer. 

Gezamenlijk zullen de ondernemers aan de slag gaan om het business model verder vorm te geven, dit alles onder begeleiding van een specialist.

Een wervende presentatie in de vorm van een pitch wordt door de ondernemer voorbereid. Deze pitch zal gehouden worden voor een jury welke wordt samengesteld vanuit verschillende expertises. 

Voor de pitchende ondernemers zijn er inspirerende prijzen te winnen en natuurlijk wordt de bijeenkomst afgesloten met een gezellige borrel.

Er zijn een 3-tal rollen te vergeven:

1. Pitchende ondernemer met een nieuw idee of vraagstelling

2. Adviserende ondernerers die de pitchende ondernemers verder willen helpen

3. Jury experts

Wilt u als ondernemer uw innoverende idee pitchen, plaatsnemen in de jury óf een rol als adviseur innemen, meld u dan nu aan via riekje@ondernemershuisvechtdal.nl