Win de XIC Innovation Award: de innovatieprijs van Regio Zwolle!

Toegevoegd op maandag 12 april 2021

Is jouw innovatie uniek en klaar om de markt te veroveren? Doe dan mee aan de zevende editie van de Cross-over Innovation Challenge (XIC). Wie weet win jij de XIC Innovation Award: de innovatieprijs van Regio Zwolle!

Inschrijven XIC

Is jouw bedrijf gevestigd in Regio Zwolle? En heb je een verrassende innovatie bedacht, die klaar is om de markt op te gaan? Schrijf je dan in en maak kans op de award. Na inschrijving neemt innovatieadviseur Rogier Eenkhoorn contact met je op. Je kunt je inschrijven tot en met maandag 26 april 2021.

Over het XIC

Het XIC daagt het MKB in Regio Zwolle uit om te innoveren. We belonen de beste innovatie met de XIC Innovation Award. Dit doen we elk jaar tijdens het XIC Innovation Event. De Vlega-gehaktbal, Medical Precision en Cloud Garden namen de prijs de afgelopen jaren mee naar huis. Wil je meer weten over het XIC en de voorwaarden? Ga dan naar xic2021.nl. Het XIC is een initiatief van Kennispoort Regio ZwolleHealth Innovation Park en Polymer Science Park.

Save the date: XIC Innovation Event 2021

De award wordt uitgereikt op donderdagmiddag 3 juni 2021 tijdens het online XIC Innovation Event. Laat je inspireren door innovatieve koplopers uit Regio Zwolle en beleef de uitreiking van de innovatieprijs vanuit je eigen stoel. Wil je deelnemen aan het online event? Meld je dan alvast aan. Meer informatie over de tijden en het programma volgt.