Diane Stap nieuwe Agro & Food adviseur

Toegevoegd op woensdag 8 juli 2020

Diane Stap is met ingang van 6 juli de nieuwe Agro & Food adviseur bij het Ondernemershuis voor het Vechtdal. Zij zal Ingrid Jansen, directeur en senior-projectmanager van Stimuland, opvolgen die vanuit Stimuland tijdelijk actief was in deze rol en nu op de achtergrond nog betrokken blijft. Diane heeft in de verschillende schakels van de voedselketen gewerkt waardoor ze snel kan schakelen tussen de verschillende werelden. Verder zet ze haar ervaring al geruime tijd in als adviseur bij bedrijven en startende samenwerkingen. Zo is Diane onder andere betrokken in Flevoland bij het programma ‘Growing Green Proteins’; gericht op teelt en verwerking van plantaardige eiwitten en bij Streek Producten Nederland.

Ze is een nuchtere dame met dito werkhouding, zegt ze zelf. “Opgegroeid als boerendochter heb ik geleerd om niet alleen te blijven praten, maar vooral te doen! Eerst goed luisteren, niet oordelen en dan in actie komen. Uiteraard met de nodige humor. Tegelijkertijd werk ik ook veel op mijn intuïtie.” Naast haar functie als projectmanager bij Stimuland zal Diane haar expertise op het gebied van Agro & Food ook inzetten als adviseur voor Ondernemershuis voor het Vechtdal. Ze is gedreven om ondernemers te ondersteunen bij het zetten van nieuwe stappen!  Zeker nu er veel verandert in de sector. Stendert de Vries van het Ondernemershuis voor het Vechtdal is enthousiast: “We zijn blij dat Diane ons team met haar uitgebreide kennis en ervaring komt versterken en wensen haar veel succes en werkplezier toe. Daarnaast willen we Ingrid Jansen bedanken voor haar inzet in de afgelopen maanden en voor de soepele overdracht van de lopende projecten aan Diane.”

Stichting Ondernemershuis voor het Vechtdal zet zich in voor innovatieve (agrarische) ondernemers in de regio. De adviseurs van het Ondernemershuis stimuleren en ondersteunen ondernemers bij de ontwikkeling van nieuwe ideeën en helpen hen bij het op de markt brengen van vernieuwende producten, diensten en processen. Stimuland is een onafhankelijke stichting en non-profit organisatie, die zich inzet voor een vitaal platteland door de leefbaarheid van het platteland te bevorderen vanuit bewoners en boeren. De samenwerking tussen beide partijen zorgt voor een nog groter netwerk, een bredere kennisdeling en meer verbinding van initiatieven in het Vechtdal.

Wilt u meer informatie of advies? Neem dan contact op met Diane Stap via 06 – 83 52 51 16 of [email protected].