BRAINWRITE-Ommen helpt je verder

Toegevoegd op donderdag 11 juni 2020

In deze tijd worden veel ondernemers geconfronteerd met nieuwe situaties, beperkingen en vraagstukken. Hierdoor moet ook jij misschien aan de slag met nieuwe concepten, nieuwe of andere dienstverlening en dus ook met een nieuw toekomstperspectief voor jouw bedrijf. Het kan dan prettig zijn om met een klankbord- groep te kunnen sparren over, of ideeën te   kunnen verzamelen voor, nieuwe businessmodellen, samenwerkingen en oplossingen.

HET CONCEPT
BRAINWRITE Ommen is zo’n klankbordgroep die bestaat uit 6 professionals uit het regionale bedrijfsleven, met ieder een andere achtergrond. Zij willen jou graag snel en effectief feedback geven op jouw idee of concept of over jouw vraagstuk. Gaandeweg
kunnen er zelfs extra ideeën ontstaan. Uiteraard kies je zelf of, hoe en met welke output je aan de slag gaat.

DE KLANKBORDGROEP WORDT GEVORMD DOOR:

Deelnemer Organisatie
Gertjan Mollink OVO, secretaris
Willem Legebeke HVO, voorzitter
Leo Hoksbergen Ondernemersfonds centrum Ommen, kwartiermaker
Jarno Hendrikx ZP ommen, a.i. voorzitter
Peter Kamphuis Camping de Kleine Wolf, mede-eigenaar
Anieke van Wijnen Ondernemershuis Vechtdal, adviseur health & recreatie
Facilitator  
Peter Zwartscholten Startershuis DOEN!

DE UITVOERING:
Maak als ondernemer kenbaar wat jouw probleem/uitdaging/idee is. Vervolgens nodigen wij jou en de klankbordgroep uit voor een online meeting. Hierin kun jij nadere uitleg geven en kan de klankbordgroep reageren en met je sparren. Wij hopen dat je hierdoor nieuwe inzichten en energie krijgt om verder te kunnen.

AANMELDEN: 
Ben je ondernemer in Ommen en wil je met 6 professionals uit het regionale bedrijfsleven sparren over jouw probleem/uitdaging/ idee? Stuur dan een mail naar events@ondernemershuisvechtdal.nl en dan nemen wij contact met je op.