Webinar Zakelijke events & 1,5 m maatschappij

Toegevoegd op maandag 11 mei 2020

Neem op vrijdag 15 mei van 10.00 - 11.30 uur deel aan de webinar zakelijke events & 1,5 m maatschappij, voor ondernemers die zich richten op zakelijke bijeenkomsten en feesten & partijen. Tijdens de webinar ontmoet je collega-ondernemers en experts om vragen, uitdagingen, kansen en ideeën te bespreken en met elkaar te delen. De webinar staat onder leiding van gastheren Bas Westerweel en Lennart Graaff.

Ondernemen in de (zakelijke) eventbranche is momenteel een uitdaging en er zijn veel vragen, onduidelijkheden en ideeën. Vanaf 1 juni mogen bedrijven weer open voor groepen tot 30 personen en vanaf 1 juli mogen theaters, bioscopen, congreslocaties, partycentra, zalencentra en restaurants maximaal 100 personen ontvangen.

 “Juist de enorme vloeroppervlakte van ons type bedrijven zou een unieke kans aan de ruimtevretende 1,5 meter economie moeten kunnen bieden”  Erik Volkers – Partycentrum Circus – Hardenberg        
                                                    

Inhoud webinar

MELD JE AAN!
Bedrijven die opereren in de zakelijke eventbranche uit heel Overijssel en de Hanzesteden kunnen kosteloos deelnemen aan de webinar. Aanmelden kan tot 14 mei om 12.00 uur. De link naar de meetingroom volgt later.