Ingrid Jansen nieuwe adviseur Agro & Food

Toegevoegd op dinsdag 31 maart 2020

Directeur van Stimuland en senior-projectmanager Ingrid Jansen is per 1 april de nieuwe Agro & Food adviseur bij het Ondernemershuis voor het Vechtdal. Zij zal Birgit Albersen vervangen die voorheen vanuit Stimuland actief was in deze rol. Ingrid neemt deze rol op zich zolang er nog geen definitieve vervanging van Birgit is vanuit Stimuland. 

Birgit heeft een nieuwe uitdaging aangenomen bij Hogeschool Saxion als projectmanager van het Saxion FabLab Enschede. Stendert de Vries van het Ondernemershuis Vechtdal vindt het vertrek van Birgit jammer, maar ziet ook weer nieuwe kansen en mogelijkheden voor samenwerking binnen haar nieuwe rol. Daarnaast heet hij Ingrid Jansen van harte welkom. ‘Als directeur van Stimuland is ze ambitieus en bevlogen in het verbinden van beleid met de praktijk. Als netwerker pur sang, zoekt ze voortdurend samenwerking, zowel binnen projecten als op bestuurlijk niveau en is daarmee een waardevolle aanvulling binnen het Ondernemershuis.’

Stichting Ondernemershuis voor het Vechtdal zet zich in voor innovatieve (agrarische) ondernemers in de regio. De adviseurs van het Ondernemershuis stimuleren en ondersteunen ondernemers bij de ontwikkeling van nieuwe ideeën en helpen hen bij het op de markt brengen van vernieuwende producten, diensten en processen. Stimuland is een onafhankelijke stichting en non-profit organisatie, die zich inzet voor een vitaal platteland door de leefbaarheid van het platteland te bevorderen vanuit bewoners en boeren. De samenwerking tussen beide partijen zorgt voor een nog groter netwerk, een bredere kennisdeling en meer verbinding van initiatieven in het Vechtdal.