Open Bedrijvendag Dedemsvaart

Toegevoegd op maandag 23 december 2019

Op zaterdag 4 april 2020 organiseert Industrie Kombinatie Avereest, in samenwerking met het Ondernemershuis voor het Vechtdal, een Open Bedrijvendag in Dedemsvaart. Je kunt op deze dag bij verschillende bedrijven een kijkje achter de schermen nemen en ontdekken wat dat bedrijf nou eigenlijk doet.Van techniek tot horeca, van zakelijke dienstverlening tot zorg, er is van alles te zien en te doen tijdens de Open Bedrijvendag. Een deel van de bedrijven kun je op hun eigen bedrijfslocatie bezoeken en een deel presenteert zich op een centrale locatie in Dedemsvaart. 

De Open Bedrijvendag is voor iedereen! Van jong tot oud. Ben je nieuwsgierig naar wat er bij de bedrijven gebeurt? Laat je dan verrassen. Wil je graag van baan veranderen? Pak dan je kans om binnen bedrijven alvast de sfeer te proeven. Zit je nog op school en moet je een richting kiezen? Laat je dan overtuigen door enthousiaste verhalen van medewerkers. Kies welke bedrijven je wilt bezoeken en maak er een mooie dag van!

Wil je met je bedrijf mee doen aan de Open Bedrijvendag? Meld je dan aan via dit aanmeldformulier. Stuur het ingevulde aanmeldformulier naar events@ondernemershuisvechtdal.nl.