Vanaf 18 mei - inloopspreekuur export

Toegevoegd op woensdag 28 maart 2018

Graag attenderen wij u op het inloopspreekuur – gratis advies bij export!

20 gratis adviesuren bij het starten van uw internationale business met SIB vouchers (Starters International Business).

Export biedt nieuwe kansen voor uw bedrijf. Het kan leiden tot meer omzet. Het kan ook het antwoord zijn op de toegenomen concurrentie op de binnenlandse markt. Met Starters International Business (SIB) helpt het Ministerie van Buitenlandse Zaken bedrijven die de stap willen maken naar buitenlandse markten.

Door2theWorld ondersteunt MKB bedrijven die willen exporteren. Wilt u uw activiteiten uitbreiden naar het buitenland? Graag helpen zij u daarbij!

Gerard van Gaalen en Ellie van der Aa hebben jarenlange internationale sales, legal en exportervaring en weten wat er moet gebeuren om succesvol te worden over de grens.

Door2theWorld denkt graag met u mee!

Het eerste inloopspreekuur is op vrijdag 18 mei 2018 van 9.00-11.00 uur bij het Gemeentehuis in Hardenberg. Daarna is er wekelijks (tot de zomervakantie) een inloopspreekuur op vrijdagochtend van 9.00-11.00 uur bij het Gemeentehuis te Hardenberg.

Wilt u alvast wat meer informatie, neemt u dan contact op met Gerard van Gaalen, telefonisch te bereiken op 06-42684214 of per mail info@door2theworld.nl. Zie tevens de website www.door2theworld.nl voor meer informatie.