Ondernemers Matchen in Ondernemershuis voor het Vechtdal

Toegevoegd op dinsdag 3 november 2015

Het Ondernemershuis voor het Vechtdal is vanaf nu de verbindende plek voor succesvolle ondernemers in de regio. Met een compleet aanbod aan kennis en informatie op het gebied van innovatie, onderwijs en financiering, ondersteunt het Ondernemershuis de ondernemers bij het vergroten van hun zakelijke succes. Tijdens de activiteiten die het Ondernemershuis organiseert, ontmoeten ondernemers elkaar en de regionale partners van het Ondernemershuis.

Vier pijlers

Het Ondernemershuis voor het Vechtdal heeft een sterke netwerkfunctie en rust op vier pijlers: ontmoeten & kennismaken, informeren & kennisdelen, adviseren & begeleiden en leren & profiteren. Ondernemers ontmoeten hun collega’s en de regionale partners tijdens de activiteiten die het Ondernemershuis organiseert, onder het motto ‘samen staan we sterk’. Het Ondernemershuis biedt een compleet aanbod aan kennis en informatie op één centrale plek. Product- en procesinnovaties worden vooruit geholpen met deskundige begeleiding en het Ondernemershuis biedt advies bij juridische/financiële vraagstukken. Tenslotte biedt het Ondernemershuis met de Vechtdal Academie een platform om van elkaar te leren en talenten aan de regio te binden. Zo helpt het Ondernemershuis de ondernemers om de kansen en mogelijkheden die er binnen en buiten de regio liggen om te zetten in zakelijk succes.

Samenwerking

Het Ondernemershuis is onafhankelijk en opereert zonder winstoogmerk. Een groot aantal lokale en regionale partners zetten hun expertise, kennis en kunde bij het Ondernemershuis voor de ondernemer in. Zo is er een nauwe samenwerking met Kennispoort regio Zwolle op het gebied van innovatie. Daarnaast werkt het Ondernemershuis samen met founding partners Gemeente Hardenberg, Vrieling Assurantiën Hardenberg, De Jong & Laan Accountants, Rabobank Vaart en Vechtstreek en Dion Groep en met zakelijk partners. Zij ondersteunen het Ondernemershuis en helpen ondernemers met vragen  veelal in eerste instantie kosteloos verder.

Maak kennis met het Ondernemershuis

Het Ondernemershuis is afgelopen vrijdagmiddag 16 oktober geopend en is te vinden in gebouw de Heemserhoek, Hof van Otten 1 in Hardenberg. Ondernemers kunnen hier terecht bij de Ondernemersadviseur. Ondernemers kunnen ook online bij het Ondernemershuis terecht via www.ondernemershuisvechtdal.nl en direct een persoonlijk profiel aanmaken.

Sterke en verbrede economische structuur

De opening van het Ondernemershuis vloeit voort uit de Economische Uitvoeringsagenda voor de regio Hardenberg. Als onderdeel hiervan worden verschillende activiteiten uitgevoerd. Het openen van het Ondernemershuis voor het Vechtdal is een belangrijke volgende stap om de doelen uit deze Economische Uitvoeringsagenda te behalen en op koers te blijven voor een sterke en verbrede economische structuur in de regio Hardenberg in 2020.