Uitnodiging introductie ondernemersadviseur Ondernemershuis

Toegevoegd op maandag 6 maart 2017


Onlangs is de voormalige ondernemersadviseur gestopt met haar werkzaamheden bij het Ondernemershuis. Door het bestuur is gezocht naar een opvolger en met succes. Wie dat is, blijft nog even geheim. Tijdens de wedstrijd HHC Hardenberg-VV Katwijk is het Ondernemershuis wedstrijdsponsor en zal de nieuwe ondernemersadviseur geïntroduceerd worden.

 

Uitnodiging

 

U bent van harte uitgenodigd om op 11 maart bij de wedstrijd HHC Hardenberg-VV Katwijk aanwezig te zijn. De wedstrijd begint om 14:30 uur bij de Boshoek in Hardenberg. Na afloop van de wedstrijd bent u uitgenodigd in de businessruimte waar de nieuwe ondernemersadviseur geïntroduceerd wordt.

 

Wilt u hierbij aanwezig zijn, meld u zich dan uiterlijk woensdag 8 maart aan (ook indien u al in het bezit bent van een geldige toegangskaart/businesspas). U kunt dit doen door een mail te sturen naar info@ondernemershuisvechtdal.nl.

 

Bent u niet aanwezig maar heeft u nog vragen aan de ondernemersadviseur? Stel ze gerust. U kunt een mail sturen naar info@ondernemershuisvechtdal.nl.

 

Met vriendelijke groet,

 

Namens het bestuur van het Ondernemershuis