#92

Vechtdal Ondernemers Feest

Organisator: Ondernemershuis voor het Vechtdal
www.ondernemershuisvechtdal.nl


Kosten: Gratis
Einddatum inschrijvingen: 21 november 2019
Start activiteit: 22 november 2019 om 20:30 uur
Stop activiteit: 22 november 2019 om 24:00 uur

 

ONDERNEMERS IN HET ZONNETJE
Ons mooie Vechtdal kan niet zonder ondernemers want zij zijn de motor van de regionale economie. Met hun lef en doorzettingsvermogen spelen ze een belangrijke maatschappelijke rol. Daarom zetten we de Vechtdalse ondernemers graag in het zonnetje tijdens het Vechtdal Ondernemers Feest; een avond vol lekkere hapjes en drankjes, swingende live muziek en goed gezelschap. 

BEKENDMAKING WINNAARS
Aan het begin van de avond maken we de winnaars van de verkiezing 'Student, Starter en Ondernemer van het jaar 2019' bekend en aansluitend zal het feest losbarsten. 

Locatie: Alfa-college, Parkweg 1A1, Hardenberg
Dresscode: Tenue de ville

Graag tot 22 november!

De verkiezing voor Ondernemer van het Jaar (en Starter en Student van het Jaar) is een initiatief van het Onder-nemershuis voor het Vechtdal, gemeente Hardenberg en Ommen in samenwerking met Vechtdal projecten. Aanmelden

In het onderste veld "Deelnemer e-mail" kunt u meerdere deelnemers opgeven. Door op de knop "Deelnemer toevoegen" te klikken kunnen er meerdere e-mailadressen worden toegevoegd. Deze e-mailadressen zullen wij gebruiken om iedereen op de hoogte te houden van eventueel nieuws rondom dit evenement.

Inschrijfformulier

Bedrijfsaam *
Contactpersoon *
E-mail *
Website
Adres *
Postcode *
Plaats *
Telefoon *
Aantal personen *
Deelnemer e-mail