#120

Agro-Carroussel - thema natuurinclusief boeren

Organisator: Ondernemershuis voor het Vechtdal
www.ondernemershuisvechtdal.nl


Kosten: Gratis
Einddatum inschrijvingen: 19 oktober 2022
Start activiteit: 19 oktober 2022 om 13:30 uur
Stop activiteit: 19 oktober 2022 om 15:30 uur

 

Het Ondernemershuis voor het Vechtdal organiseert, samen met erfcoaches en verschillende adviesorganisaties, de Agro-Carrousel voor agrarische ondernemers. De Agro-Carrousel bestaat uit meerdere bijeenkomsten met elk een eigen, actueel en toekomstgericht thema. We organiseren de bijeenkomsten bij collega-ondernemers in de regio, zodat we samen kunnen sparren en kunnen horen hoe en waarom zij bepaalde keuzes hebben gemaakt. Daarnaast kun je op een laagdrempelige manier kennismaken met erfcoaches en adviesorganisaties. Deelname aan de bijeenkomsten is gratis en je kunt in en uit de carrousel stappen waar en wanneer je wilt.

BIJEENKOMST 19 OKTOBER  - THEMA NATUURINCLUSIEF BOEREN
Deze Agro-Carrouselbijeenkomst heeft als thema Natuurinclusief boeren en we zijn dan te gast bij Koe Safari Erve Vechtdal in Ommen.

Deelname gratis aanmelden verplicht
Doe mee met deze Agro-Carrousel bijeenkomst.  Voor een goede voorbereiding ontvangen we vooraf graag je aanmelding. Aanmelden kan via onderstaand formulier. 


AGRO-CARROUSEL PROGRAMMA 2022

Datum

Thema

Waar

19 oktober

Natuurinclusief boeren

Koe Safari – Ommen

Datum volgt

Van idee naar octrooi

Locatie volgt


Je bent van harte welkom bij de Agro-Carrouselbijeenkomsten. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Diane Stap, Agro & Foodadviseur van het Ondernemershuis, 06-22 93 01 09, diane@ondernemershuisvechtdal.nl.Aanmelden

In het onderste veld "Deelnemer e-mail" kunt u meerdere deelnemers opgeven. Door op de knop "Deelnemer toevoegen" te klikken kunnen er meerdere e-mailadressen worden toegevoegd. Deze e-mailadressen zullen wij gebruiken om iedereen op de hoogte te houden van eventueel nieuws rondom dit evenement.

Inschrijfformulier

Bedrijfsaam *
Contactpersoon *
E-mail *
Website
Adres *
Postcode *
Plaats *
Telefoon *
Aantal personen *
Deelnemer e-mail