#123

Agro-Carroussel - Levensduur van de koe

Organisator: Ondernemershuis voor het Vechtdal
www.ondernemershuisvechtdal.nl


Kosten: Gratis
Einddatum inschrijvingen: 30 november 2022
Start activiteit: 30 november 2022 om 19:30 uur
Stop activiteit: 30 november 2022 om 21:30 uur

 

Het Ondernemershuis voor het Vechtdal organiseert, samen met erfcoaches en verschillende adviesorganisaties, de Agro-Carrousel voor agrarische ondernemers. De Agro-Carrousel bestaat uit meerdere bijeenkomsten met elk een eigen, actueel en toekomstgericht thema. We organiseren de bijeenkomsten bij collega-ondernemers in de regio, zodat we samen kunnen sparren en kunnen horen hoe en waarom zij bepaalde keuzes hebben gemaakt. Daarnaast kun je op een laagdrempelige manier kennismaken met erfcoaches en adviesorganisaties. Deelname aan de bijeenkomsten is gratis en je kunt in en uit de carrousel stappen waar en wanneer je wilt.

BIJEENKOMST 30 NOVEMBER  - THEMA VERLENGEN LEVENSDUUR KOE; WAT LEVERT DAT OP?

Een langere levensduur van de koe krijgt steeds meer aandacht in diverse media. Maar hoe verleng je de levensduur en wat zijn daarvan de gevolgen voor zowel de bedrijfsvoering als de gezondheid van de koe?

Daarover gaat de Agro-Carrouselbijeenkomst op woensdag 30 november. We zijn dan te gast bij melkveebedrijf Vetker-Grevelman in Lutten. Hans en Herma vertellen over hoe zij hun bedrijfsvoering hebben georganiseerd en waar zij op sturen als het gaat over de levensduur  en gezondheid van hun koeien. Aansluitend leiden zij ons rond op hun bedrijf.

Verder geeft Hans Dirksen van Dirksen Management Support (DMS), breed inzicht in de verschillende ontwikkelingen en mogelijkheden ten aanzien van het verlengen van de levensduur van de koe. Hans begeleidt veel studiegroepen en individuele ondernemers en beschikt daardoor over veel relevante data uit het hele land. 

We sluiten de avond af met een hapje en een drankje.

Deelname gratis aanmelden verplicht
Doe mee met deze Agro-Carrousel bijeenkomst.  Je bent om 19.30 uur van harte welkom bij Melkveebedrijf Vetker-Grevelman, Lutterseweg 4 in Lutten. Voor een goede voorbereiding ontvangen we vooraf graag je aanmelding. Aanmelden kan via onderstaand formulier. 


Je bent van harte welkom bij de Agro-Carrouselbijeenkomsten. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Diane Stap, Agro & Foodadviseur van het Ondernemershuis, 06-22 93 01 09, diane@ondernemershuisvechtdal.nl.

 

 

 

U kunt zich niet meer aanmelden voor deze activiteit, omdat de inschrijftermijn verlopen is.