#110

Bubbeltour/OndernemersWende

Organisator: Ondernemershuis voor het Vechtdal
www.ondernemershuisvechtdal.nl


Kosten: Gratis
Einddatum inschrijvingen: 23 september 2021
Start activiteit: 22 september 2021 om 16:00 uur
Stop activiteit: 22 september 2021 om 19:00 uur

 

De gemeente Hardenberg, gemeente Ommen, Startershuis DOEN! en het Ondernemershuis voor het Vechtdal nodigen je van harte uit voor de bruisende 'Kom uit je Bubbeltour'.

Gevarieerd programma
Het programma varieert van een mooi toekomstbeeld voor het Vechtdal en belangrijke Ondernemersthema's waar we mee aan de slag gaan, tot de introductie van een nieuwe interessante start-up in het Vechtdal en een handige ondernemers-app. En natuurlijk is er volop tijd om elkaar weer te spreken, samen het glas te heffen en te genieten van Vechtdal lekkernijen. 

Coronacheck
Om elkaar veilig te kunnen ontmoeten vragen we je om bij de ingang, met een QR code, aan te tonen dat je gevaccineerd, hersteld (minder dan 6 maanden geleden) of getest bent. Als je (nog) niet volledig gevaccineerd bent, of hersteld bent, heb je een negatieve COVID-19-test nodig die niet ouder is dan 24 uur. Dit kan gratis, maak hier online jouw afspraak: https://www.testenvoortoegang.org

Locatie en aanmelden
We hopen je 22 september om 16.00 uur te verwelkomen bij Natuuractiviteitencentrum De Koppel, Vechtstraat 8, Hardenberg. Meld je aan via onderstaand formulier.

U kunt zich niet meer aanmelden voor deze activiteit, omdat de inschrijftermijn verlopen is.