#105

Workshop Ongehinderd Gastvrij

Organisator: Ondernemershuis voor het Vechtdal
www.ondernemershuisvechtdal.nl


Kosten: € 95,00
Einddatum inschrijvingen: 2 oktober 2020
Start activiteit: 14 oktober 2020 om 18:00 uur
Stop activiteit: 14 oktober 2020 om 22:00 uur

 

Gastvrijheid is dé succesfactor binnen de vrijetijdseconomie. In Overijssel zit noaberschap in ons DNA en zijn we van nature heel gastvrij en zorgzaam. We kijken om naar alle gasten, ongeacht hulp- of zorgbehoefte. 

Kansrijke nieuwe doelgroep
In Nederland leven momenteel ongeveer 2,5 miljoen mensen met een beperking. Deze doelgroep wordt door de vergrijzing komende jaren steeds groter. Deze nichemarkt is een kansrijke doelgroep voor recreatiebedrijven en toeristische regio’s. Maar hoe creëer je een geluksmoment voor élke gast en hoe kan je optimaal gastvrij zijn voor ouderen die slecht ter been zijn, voor een jongen die slechtziend is of een gezin waarbij de een gezinslid rolstoelafhankelijk is?

Zorg voor onderscheidende gastvrijheid
Zorg juist in deze periode voor een sterk product met onderscheidende service en gastvrijheid. Om je daarbij te helpen nodigen wij jou en je personeel van harte uit om deel te nemen aan de exclusieve training onder leiding van gastvrijheidsgoeroe Niek van den Adel van Ongehinderd Gastvrij. Lees hier meer over de training en wat het je oplevert, zoals omzetstijging en praktische handvatten.

WANNEER EN WAAR?

VOOR WIE?
Ondernemers en personeel in recreatie en toerisme, VVV’s, eventorganisatoren, retail, cultuur, horeca, overheden en organisaties in Overijssel. 

AANMELDEN - VOL=VOL
Aanmelden voor de workshop van 14 oktober kan tot 2 oktober.  Aanmelden voor de workshops  in november tot 9 november. Maximaal 12 personen per workshop. Meld je aan VIA DEZE LINK en NIET via onderstaand formulier.

INVESTERING
De kosten per deelnemer zijn € 95,- excl. btw. Ondernemers die partner zijn van Zorgeloos Vechtdal kunnen meedoen voor € 25,- per deelnemer. De waarde van de training is € 195,- excl. btw. De workshop wordt georganiseerd door MarketingOost in samenwerking met Ondernemershuis voor het Vechtdal. 

Meer weten over dit onderwerp?
Lees de blog en de whitepaper over dit onderwerp op het KennisplatformOost!
Houd onze kanalen in de gaten. In de Nationale Week van de Toegankelijkheid volgt op 8 oktober van 10 uur tot 11.30 uur, een webinar over inclusieve vrijetijdseconomie en gezondheidstoerisme.

U kunt zich niet meer aanmelden voor deze activiteit, omdat de inschrijftermijn verlopen is.