#95

Drieluik | (De winnende) Strategie

Organisator: Ondernemershuis voor het Vechtdal
www.ondernemershuisvechtdal.nl


Kosten: € 495,00
Einddatum inschrijvingen: 8 mei 2020
Start activiteit: 12 mei 2020 om 15:00 uur
Stop activiteit: 12 mei 2020 om 17:30 uur

 

Drieluik | (De Winnende) Strategie 

Het klinkt zo simpel. Met een goed opgestelde en uitgevoerde strategie word je als organisatie succesvoller. Maar wat is strategie eigenlijk en wat maakt het zo belangrijk? Hoe maak je als ondernemer de juiste keuzes en past dit wel echt bij jou en de organisatie? 

Dit voorjaar organiseert IJsselvliet Strategie & realisatie, in samenwerking met het Ondernemershuis voor het Vechtdal, een drieluik rondom de thema’s; strategie, besluitvorming en gedrag. De drie bondige middagsessies, met een groep tussen de 10 en maximaal 15 personen, vinden plaats bij duurzaam kenniscentrum Hibertad in Hardenberg.  

Bijeenkomst 1 | Strategie | 12 mei 2020
Bijeenkomst 1 gaat over Strategie volgens IJsselvliet. Wat is dat? En … waarom is een strategie belangrijk? Denk aan:

* Doelstellingen - voldoende SMART?
* Portfolio - goede focus? 
* Organisatie - goed uitgelijnd?
* Mensen - voldoende betrokken?


Bijeenkomst 2 | Besluitvorming | 26 mei 2020
Bijeenkomst 2 gaat over Besluitvorming. Strategie is ook de kunst van het kiezen en zorgen dat de organisatie past bij de gekozen strategie: goed uitgelijnd. Maar kiezen, of besluiten, is soms best ingewikkeld. Het is van belang om gevoel bij, en inzicht in, zo’n besluitvormingsproces te hebben. Aan de hand van een casus uit de échte praktijk wordt dit ervarenderwijs uit de doeken gedaan.


Bijeenkomst 3 | Gedrag | 9 juni 2020
Bijeenkomst 3 gaat over Gedrag. Bij de realisatie van de strategie moeten mensen de goede dingen op de goede manier gaan doen. Sommigen noemen dat betrokkenheid. Maar hoe zorg je dat er betrokkenheid komt en blijft? En wat is effectief gedrag nu precies en hoe verander je niet effectief gedrag? Met behulp van onder andere, de door Ben Tiggelaar ontwikkelde inzichten gaan we praktisch aan de slag en geven we concrete handvatten hoe daar mee verder te gaan.

Praktische informatie

- Aanmelding geldt voor alle sessies, vanwege de rode draad en logische samenhang.
- De opzet - kort en krachtig - bestaat uit een inleiding op het onderwerp (1), casuïstiek (2) en de nabespreking (3). Iedere sessie
  staat ook een huiswerkopdracht op het programma. 
- Elke bijeenkomst start om 15:00 uur met inloop (inhoudelijke start om 15:15 uur) en duurt tot uiterlijk 17.30 uur waarbij we afsluiten
  met een klein hapje en drankje. Alle sessies vinden plaats bij duurzaam kenniscentrum Hibertad, Molensteen 5, Hardenberg.
- Jouw investering bedraagt € 495 p.p. exclusief btw. Annuleren kan kosteloos tot 2 weken voorafgaand aan de 1e sessie. Daarna
  brengen wij 50% van het bedrag in rekening.
- Bij het totaalbedrag is ook 1 uur persoonlijke coaching inbegrepen, in aanvulling op de drie sessies, waarbij je zelf kunt aangeven
  wat agendatechnisch schikt. 
- De aanmelding is definitief nadat je een bevestigingsbericht ontvangt. Aanmelden

In het onderste veld "Deelnemer e-mail" kunt u meerdere deelnemers opgeven. Door op de knop "Deelnemer toevoegen" te klikken kunnen er meerdere e-mailadressen worden toegevoegd. Deze e-mailadressen zullen wij gebruiken om iedereen op de hoogte te houden van eventueel nieuws rondom dit evenement.

Inschrijfformulier

Bedrijfsaam *
Contactpersoon *
E-mail *
Website
Adres *
Postcode *
Plaats *
Telefoon *
Aantal personen *
Deelnemer e-mail