Agendaitems op 03 februari 2021

Exclusief Vechtdalwebinar Circulair Ondernemen; Gewoon DOEN!

Vanwege het succes van ons vorige webinar organiseren we, in de Week van de Circulaire Economie, weer het webinar:
CIRCULAIR ONDERNEMEN; GEWOON DOEN!

In een circulaire economie worden grondstoffen en producten oneindig hergebruikt zonder verlies van kwaliteit. Ze worden in de kringloop gehouden en afval is verleden tijd. Op dit moment lijkt dat ideaalbeeld nog ver weg en misschien ook lastig voor jouw bedrijf. Toch zijn er nu al mogelijkheden om hier met je bedrijf op in te spelen. Dat biedt ook kansen en voordelen.

ONTDEK JOUW KANSEN EN MOGELIJKHEDEN
Diverse bedrijven in de regio gingen je al voor. Tijdens het webinar 'Circulair Ondernemen; Gewoon Doen!' delen we graag de kansen, voordelen en voorbeelden met je. Zodat je morgen al aan de slag kunt om je bedrijf klaar te maken voor de toekomst.

MKB-VRIENDELIJK, PRAKTISCH EN NUTTIG
Dit webinar wordt je aangeboden door het Krachtteam Circulair Hardenberg, bestaande uit Hibertad, Rabobank, Vechtdal Projecten, Gemeente Hardenberg en het Ondernemershuis voor het Vechtdal. In samenwerking met Kennispoort Regio Zwolle en Ik Ben Drents Ondernemer. Het webinar wordt gepresenteerd door John Bakker van Ondernemershuis voor het Vechtdal ‚Äčen Rogier Eenkhoorn van Kennispoort Regio Zwolle.

MELD JE AAN

Ook in deze onzekere coronatijd is dit webinar een goede tijdsinvestering. Meld je daarom nu aan. Je ontvangt een bevestiging van je registratie per e-mail.

WAT KUN JE VERWACHTEN:

  • Mkb-vriendelijke uitleg circulair ondernemen
  • Accent op kansen voor je bedrijf
  • Mooie voorbeelden van bedrijven uit de regio
  • Links naar handige informatie, verdieping en tools
  • Hoe kun je dit 'gewoon doen!'
  • Hulp bij een stappenplan voor je eigen bedrijf

Tijdens het webinar kun je vragen stellen via de chat.