Agendaitems op 25 maart 2020

Smaakmakerstraject 4e workshop

Al veel agrarische en foodondernemers zijn aan de slag om regionaal voedsel te produceren. Eten met veel meer toegevoegde waarde! Voor de boer, horeca, zorg, recreatie maar ook voor de consument. Meer bijzondere combinaties, meer smaak, meer beleving, meer samenwerking, meer korte keten en duurzamer. Daarin proef je het Vechtdal!

‘Verrukkelijk Vechtdal Next Level’ biedt een praktisch trainingsprogramma voor ondernemers tot smaakmaker aan in februari tot mei 2020. In zes sessies, met een balans tussen theorie en praktijk, word je in een kleine groep meegenomen van idee naar nieuw product. Geen praatsessies maar actief aan de slag, ondersteund en gestuurd door ervaren ondernemers, marketeers en andere specialisten. Na de zes sessies heb je duidelijke stappen gezet in de ontwikkeling van een nieuw product of dienst, inclusief identiteit en zicht op de afzetmarkt. 

PROGRAMMA SMAAKMAKERS VAN HET VECHTDAL

De naam en vorm
25 maart 2020
Tijdens deze dag staat de vorm en naamgeving van het product centraal. Hans Pummel heeft een adviesbureau Naamgeving en loopt de stappen door die het ontwikkelen van een naam nodig heeft. Het gevoel, het verhaal en de sfeer worden uitgewerkt in de ‘visuele identiteit’. De ‘look en feel’ van het product wordt uitgewerkt.Samen met Villa 5 start je in een interactieve sessie met de ontwikkeling van jouw merkprofiel & visuele identiteit. 

Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door Leader Noord Overijssel, gemeenten Zwolle, Dalfsen, Ommen, Hardenberg en Staphorst, Provincie Overijssel, Ondernemershuis voor het Vechtdal, Kennispoort Regio Zwolle en MarketingOost.