Agendaitems op 09 november 2019

Open Bedrijvendag HardenbergOp zaterdag 9 november 2019 organiseren we in Hardenberg van 10.00 - 15.00 uur een Open Bedrijvendag. Je kunt op deze dag bij verschillende bedrijven een kijkje achter de schermen nemen en ontdekken wat dat bedrijf nou eigenlijk doet.Van techniek tot horeca, van zakelijke dienstverlening tot zorg, er is van alles te zien en te doen tijdens de Open Bedrijvendag. Een deel van de bedrijven kun je op hun eigen bedrijfslocatie bezoeken en een deel presenteert zich op de centrale locatie bij Moderna in Hardenberg. 

De Open Bedrijvendag is voor iedereen! Van jong tot oud. Ben je gewoon nieuwsgierig naar wat er bij de bedrijven gebeurt? Laat je dan verrassen. Wil je graag van baan veranderen? Pak dan je kans om binnen bedrijven alvast de sfeer te proeven. Zit je nog op school en moet je een richting kiezen? Laat je dan overtuigen door enthousiaste verhalen van medewerkers. 

Deelnemers
Onderstaande bedrijven en organisaties doen mee met de Open Bedrijvendag. Bekijk hier het deelnemersboekje en kies welke bedrijven je wilt bezoeken. Maak er een mooie dag van!